دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

کره شمالی بار دیگر موشک کروز شلیک کرد

ستاد مشترک ارتش کره جنوبی روز جمعه خبر داد که نظامیان پیونگ‌یانگ در اقدامی مجدد، چند فروند موشک کروز را به سمت دریای زرد شلیک کردند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۶ - ۱۳ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 02
کد خبر: ۲۲۶۳۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، منابع محلی در شرق آسیا امروز (جمعه) از شلیک دوباره تعدادی موشک کروز توسط ارتش کره شمالی به سمت آب‌های منطقه خبر دادند.

 

ستاد مشترک ارتش کره جنوبی طی بیانیه‌ای گفت که نظامیان پیونگ‌یانگ در اقدامی مجدد، چند فروند موشک کروز را به سمت دریای زرد شلیک کردند.

 

به نوشته خبرگزاری «یونهاپ»، در این بیانیه ضمن اشاره به زمان انجام این آزمایش موشکی در ساعت ۱۱:۰۰ صبح (به وقت محلی)، آمده است که سازمان‌های اطلاعاتی کره جنوبی و آمریکا در حال انجام بررسی‌های دقیق روی آن هستند.

 

این چهارمین مرتبه شلیک موشک‌های کروز توسط ارتش کره شمالی به سمت آب‌های منطقه است که به گفته خود، تأثیر منفی بر امنیت کشورهای همسایه ندارد.

 

پیش از این، دولت پیونگ‌یانگ بامداد چهارشنبه گفته بود که موشک کروز راهبردی «هوآسال-۲» را برای سنجش سرعت ضدحمله و بهبود قابلیت تهاجمی آن آزمایش کرده است.

 

افزایش آزمایش‌های موشکی کره شمالی در بحبوحه تشدید تنش‌ها در شبه‌جزیره کره است به طوری‌که پیونگ‌یانگ هشدار داده است که پاسخ «بی رحمانه‌ای» به تحرکات واشنگتن و سئول نشان خواهد داد.

 

این در حالی است که روز گذشته نیز نظامیان ژاپن و آمریکا رزمایش دریایی مشترکی را در جنوب جزیره «اُکیناوا» برگزار کردند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار